Vad-listan

Hej! Här vill jag skriva igen ju! Så svårt att komma igång bara, så här kommer en lista jag gjorde förra året  också, varse!
 
poland july -16
 
Vad gör du just nu? Genomlider en våg mensvärk.
 
Vad skrämmer dig? Eld! Efter att det brann hemma hos mig har jag till och med lite svårt för att laga mat när det fräser i pannan.
 
Vad peppar dig? Med risk att låta som alla andra, ljuset som kommer nu. Jag är verkligen en person som styrs så mycket av ljus och mörker, nästan så att det inte är hållbart att bo här uppe hela vintrarna. 
 
Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år? Plugg, tror jag. Eller mest vill jag kanske ha gått ut Berghs, flytta till NY och copywrita skiten. Vet i alla fall att jag vill bo inte här.
 
poland july -16
 
Vad får dig att gråta? Allt just nu, har cirka noll skinn på näsan. Det har nog mycket att göra med att det är maj, en sån dubbel månad för mig. Hopp om sommar och sorg av saknad.
 
Vad är det sista du tänker på innan du somnar? "Hur många timmar hinner jag sova om jag somnar nu?", jag brukar hinna sova åtta!! Tack vuxenlivet som varvar ner skallen om kvällen.
 
Vad läser du just nu? Jag är "mellan böcker". Har inte riktigt kommit igång med mitt fantasiska läsprojekt, heh. Men planen är att jag ska läsa "Allt som blir kvar" av Sandra Beijer eller "Århundradets kärlekskrig" av Ebba Witt-Brattström.
 
Vad är skönt? Trygghet, mmmmm vill alltid leva i känslan av att jag har människor omkring mig som tycker om mig och som aldrig lämnar mig. Och att jag har någonstans att bo och någonting att göra om dagarna.
 
poland july -16
 
Vad gör du när du är arg? Just nu gråter jag bara, Det är som att alla känslor får lämna kroppen via tårarna. Jag har till och med fått ett, kan man kalla det, skavsår under ena ögat pga tårar och näsdukar.
 
Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms? Hälsar typ inte längre, hoppar rakt in i det viktiga.
 
Vad är du avundsjuk på? Folk som gör det de verkligen vill göra. Folk som reser, pluggar, flyttar, lever life. 
 
Vad brukar folk kalla dig? Alamobej, Quarek, Almis-Palmis, Sparven.
 
poland july -16
 
Vad är det viktigaste som finns? Kompisar!! Festlig vardag som man trivs i!!
 
Vad är ingredienserna för en bra utekväll? Haha åh, har ju inte varit ute på år och dar känns det som, men förfest med ett härligt gäng, folk som fixar sig samtidigt som man spelar dryckesspel, (allra helst att vi aldrig går ut utan bestämmer oss för att ha hemmafest istället, krogen i Luleå är ju så tråkig), dansskor så man kan dansa hela natten, Max-mat och att få somna med en man tycker om.
 
Vad är det gulligaste som finns? Tvättbjörnar!! Videos där djur gör gulliga saker!! Hundtassar!!
 
Vad såg du senast på en scen? Sist jag var på teater såg jag "Dissekering av ett snöfall" på Norrbottensteatern. Sist jag var på bio såg jag "A quiet place".
 
Vad vill du rekommendera? Att lägga tid på relationer, det vinner man på i the long run.
 
Bilder från när vi var i Polen 2016.
0 kommentarer