Mitt Musikår 2017

Hej på er! Då var det dags för den årliga sammanfattningen av året (även kallad "min mest aktiva bloggvecka på hela året")!! Som vanligt kör vi igenom Spotify, Instagram och den vanliga årsresumén. Vi börjar med Spotify!
 
2017wrapped spotify
 
Spotify släppte sin årsresumé för ett tag sedan och jag är säkert sist med att gå igenom den, men men. Bättre sent än aldrig, inte sant? Under 2017 lyssnade jag på musik i 55 653 minuter. Det är 928 timmar, 39 dygn, 1,3 månader. Alltså lite mer än en tolftedel av året. Sjukt.
 
2017wrapped spotify
 
Sen till mina artist-, låt- och genrefavoriter. Listan över artister tror jag inte har förändrats sen 2015 förutom att Hampus Carlsson är ny. Veronica, Håkan, Passenger och Markus har jag haft med mig så länge nu<333 Mina favoritgenrer i år är 100% min musikstil (såklart). Däremot skulle jag vilja veta lite närmare vad deep swedish indie pop är? Lite löjligt också att de nästan delat in samma musik i fem olika synonymer, men man fattar vad jag gillar. Lite halvbra svenska indielåtar med mycket hjärtesorg mellan raderna.
  
2017wrapped spotify
 
Trots att min musik är så teenage angsty så är jag rätt ung för min smak, vilket är ganska roligt. Gulligt också att post-teen pop har genomsnittsålder på 26. Planerar att också behålla min smak forever.
 
2017wrapped spotify
 
Kanske. Men vem lyssnar egentligen på alla låtar i sin spellista hela tiden? Lovar att det är ytterst sällan jag byter låt mitt i, för mig är det en av dödssynderna!!
 
2017wrapped spotify
 
2017. Ett hejdundrande bra musikår! Om ni är nyfikna på vilka låtar jag har nött sönder i år och vilka låtar jag missade så delar jag med mig av mina två spellistor jag fick av Spotify.
 
  
 
Idag är det lördag och jag ska städa och dona hela dagen. I morgon är det nyårsafton, hur ska ni fira?
 
0 kommentarer

att skriva, klippa lugg och snart ta det lugnt

Hej på er.
 
Jag har inte skrivit på ett tag. Jag får ursäkta mig med att jag både jobbar och pluggar på 100%. Det är såklart kul men när jag har läst ut boken, kommit hem från jobbet och skrivit klart texten är huvudet rätt slut. Då är det lättare att bara ringa över en kompis eller tre och dricka te än att skriva om det. Men jag tänker att det är bra att skriva om annat också. Bra att försöka i alla fall. Sen sist har det blivit december, jag har blivit kär och lärt mig hur man tar hand om ett eget litet krypin (nåja, nästan åtminstone). Det är inte illa pinkat. I morgon jobbar jag men sen har jag semester. Ska sova, skriva, måla en vägg och gå på spa med mamma. Tack och lov för att det blir paus i livet ibland va?
 
Och juste! Jag har blivit med lugg också. Tack och bock, hörs om ett halvår!
 
 
lugg
 
 
 
0 kommentarer