bokrean 2016

bokrean 2016
 
 
nu har bokrean dragit igång, och jag har redan hunnit shoppa lite böcker. så peppad på att läsa dessa!!
 
  bokrean 2016
not that kind of girl - lena dunham
 
amerikanska lena dunhams bok "not that kind of girl" handlar om hennes liv, och den innehåller berättelser om vidriga killar och bästa vänner. 
 
 
bokrean 2016
britt-marie var här - fredrik backman
 
fredrik backman är verkligen en av mina favoritförfattare (!!!), och jag har faktiskt redan läst denna. men jag var tvungen att köpa den eftersom jag vill ha fredriks alla böcker i min bokhylla och kunna läsa dem när jag vill. handlar om britt-marie som lämnar sin man och som lär sig vara sig själv.
 
 bokrean 2016
utan personligt ansvar - lena andersson
 
jag håller på att läsa föregångaren till den här boken just nu (egenmäktigt förfarande, så så så bra!!!), och kände att jag ville ha fortsättningen när jag läst ut den. handlar om ester som inleder en relation med en gift man.
 
 
bokrean 2016
the golden year, ta makten över ditt liv på ett år - hannah widell & amanda schulman 
 
hannah och amanda från fredagspodden har skrivit en bok om att ta kommandot över sitt liv, låter ju kul.
 
 bokrean 2016visenterna - ulf lundell
 
en bok jag köpte mest för att den lät lite finurlig. ska handla om frank som är lite för upprörd för sitt eget bästa, vi får se när jag har läst den.
 
 
ha det bra ute i bokdjungeln!
 
1 kommentar

best in show

hejhej!
 
jag och några underbara människor som går spetsinriktningen på kulturgymnasiet i luleå håller just nu att repa våran produktion "best in show" som ett gäng tockar. vi är med i LÄNK-projektet, vilket betyder att vi, tillsammans med massa andra ensembler runt om i sverige, spelar upp teaterföreställningar som passar unga teatergrupper. sedan träffas vi i norrbotten på en teaterfestival i skellefteå i april och spear upp för varandra. därifrån kan man sedan gå vidare till stockholm och få spela upp sin föreställning på riksteaterns LÄNK-festival.
 
spets åk 2
 
men först ska vi spela upp "best in show" här i luleå!! den 21/3 22/3 och 23/3 har vi föreställningsdatum, och den 22/3 har vi en föreställning för allmänheten klockan 19.00 i lärkans aula, BE THERE!!!
 
"best in show" är skriven av gertrud larsson och handlar om hundutställningar, men också om skönhetsindustrins baksida och människors girighet. 
 
best in show 2016
 
gå gärna in och följ oss på instagram @lulea_bestinshow där vi uppdaterar med repbilder, uppdateringar och annat skoj!
0 kommentarer

bloglovin'

nlv's 10-års jubileum
 
hej hej alla fina, hur har ni det? jag har fått något i ryggen så det känns som att någon hugger mig med en kniv i ryggen varje gång jag andas lite för djupt, så jag borde nog gå och kolla upp det snart så jag kan börja andas snart igen...
 
och förresten så har jag skaffat bloglovin' och nu delar mest med mig av länken så att jag kan koppla min blogg till mitt konto, men ni är så välkomna att följa mig där om ni känner något behov av det.
 
ha det fint, så hörs vi!
0 kommentarer