lina 18 år

idag fyller min bästa vän lina hela 18 år!!! det är så sjukt att vi har blivit så stora så fort, och att vi fortfarande finns här för varandra efter alla dessa år. jag lärde känna bästa lina i sexan när vi började i samma klass, men det var inte förrän i nian det blev vi två. nu går vi i samma klass på gymnasiet, och det är fortfarande hon som kan allt om mig. 
 
 
almina
 
 
april 2015.
 
Untitled
 
 
hon känner mig så läskigt bra, allt från vilka maträtter jag ogillar till vilken typ jag blir kär i. med en enda blick vet hon hur jag mår, och hon har en sådan enorm förståelse för allt jag gör. hon verkar alltid ligga steget före mig, men hon säger aldrig "vad var det jag sa?".
 
 
april 2015.
 
 
grässtrå 2014
 
piteå summer games 2014
 
september
 
 
jag är ett galet hav, och hon är min trygga hamn. någon jag alltid kan luta mig mot, och någon som alltid tar emot mig med öppna armar. det finns ingen som jag kan bli så arg och ledsen på i hela världen som henne. det finns inte heller någon som jag kan skratta så mycket med, och som kan alla mina hemligheter. jag är så så så bekväm med henne och vet inte hur mitt liv kommer fungera den dag vi inte längre bor i samma stad.
 
 
september
 
august
 
april 2015.
 
 
tillsammans är vi almina, störst, bäst och vackrast.
 
 
almina
 
poland may 2015.
 
 
jag älskar dig, och jag är så ledsen att jag inte är hemma och firar med dig. ha det så kul med att navigera dig i vuxenvärlden tills vi ses igen!
 
 
nlv's 10-års jubileum
1 kommentar

äntligen irland

i torsdags landade jag och min familj i irland efter flera stressiga veckor med jobb, repetitioner och föreställningar. jag känner verkligen att denna resa är så välförtjänt för mig och nu ska jag bara njuta tiden som vi är här. 
 
 
en bild från en av föreställningarna med spets-gänget!!
 
vi landade i dublin vid lunch efter att ha vaknat 04.00 på morgonen, och vi for dirket med våran hyrbil till ett köpcentrum utanför dublin för att äta lunch. jag hann få med mig tre tröjor också! efter lunch åkte vi vidare mot kinvara i galway, som ligger tvärs över irland, där vi ska sova tre nätter. 
 
 
 
 
den mesta tiden på planen och i bilen läste jag. just nu läser jag igelkottens elegans och jag rekommenderar den verkligen!!! den är så klurig, fin och då och då väldigt rolig!! på vägen till kinvara stannade vi på några småbryggerier som tillverkar whiskey, men ingen hade öppet... så vi fick fara vidare.
 
 
ireland 24/3
 
 
vi stannade också och fikade på vägen. det fick bli gigantiska irländska bakverk på ett supermysigt café i ett litet sömnigt irländsk samhälle. väldigt idylliskt! 
 
 
 
 
det som är så underbart med att vara i irland just nu över påsk är att det verkligen är så fint utomhus! det är gröna gräsmattor överallt, och påskliljorna blommar vars du än går. vi hittade till och med ett gäng körsbärsträd som precis börjat slå ut!
 
 
ireland 24/3
 
 
när vi kom fram till hotellet i kinvara hade det hunnit bli mörkt, så vi gick mest bara en runda kring byn/stan/samhället för att sedan äta middag på en liten bar. vi beställde alla varsin pizza som var så himmelskt god! sedan gick vi hem till hotellet igen och slocknade på en gång.
 
ha det fint!
0 kommentarer

solstrålarna

 
 
nu kommer vårsolen, och jag tänker att det är tur. för det är faktiskt mycket svårare att vara ledsen, trött och arg när solen skiner och himmelen är blå. två veckor till, tänker jag. två veckor till, sen får jag byta ut det här mot ett äventyr på irland. det här kommer jag klara av.
0 kommentarer