woodland rabbit

idag damp det ner en liten kaninlampa i brevlådan, och oj oj oj så lycklig jag blev! jag beställde den härifrån efter att ha sett den på så många olika ställen, t.ex. här. nu har den flyttat in i min bokhylla och lyser upp i vintermörkret.
 
 
woodland rabbit
woodland rabbit
 
idag har jag gjort om i mitt rum!!! placerat om saker i bokhyllan, rensat ut stora högar med små och stora saker, rensat ut fem plastpåsar kläder ur mina gerderober och möblerat om litegranna. det blev så fräscht och det känns så mycket mer moget nu än vad det gjorde igår. jag hade tänkt fota och visa er hur fint det blev idag, men nu är vinterljuset som det är och det blev för mörka bilder... så ni får helt enkelt se imorgon!
 
puss och kram!
bunny kanin new in woodland rabbit
0 kommentarer

göteborg no.2

i helgen ska jag till göteborg för att gå på fortsättningen av tränarkursen jag var på i april. sist jag var där var det vår med fina körsbärsträd och varm vårsol. men nu blir det ett höstigt göteborg jag kommer till, vilket kommer bli minst lika mysigt som det var i våras hoppas jag! sist jag var där hade jag min mamma med mig, men denna gång har jag pappsen där.
 
jag tänkte bjuda på några bilder från vår-göteborg eftersom jag aldrig la upp dem här på bloggen!
 
gothenburg 2015.
fina körsbärsträd och papperslyktor vid entrén till botaniska trädgården.
 
gothenburg 2015.
liten alma ft. stora träd
 
gothenburg 2015.
träd som är snirkligare än mina tankar.
 
gothenburg 2015.
mammas då nygjorda naglar tillsammans med vårblomster.
 
gothenburg 2015.
ibland kan jag skana när mitt hår var långt och vitt/rosa/lila...
 
gothenburg 2015.
ca. gulligaste ever.
 
gothenburg 2015.
ännu mer körsbärsträd, sakura.
 
gothenburg 2015.
efter att vi lämnat botaniska åkte vi in till mer centrala göteborg och fikade lite, men inte innan vi gått förbi de vackraste körsbärsträden jag sett irl hittills.
 
gothenburg 2015.
vackra vackra vackra göteborg.
 
gothenburg 2015.
det mysiga fiket vi hamnade på.
 
april 2015.
varm choklad och en stor cookie.
 
gothenburg 2015.
och så tunnelbanan hem.
 
åhhh jag är så peppad på göteborg (även fast självaste resan betyder massor av plugg)!!!
0 kommentarer

precis just nu

precis just nu: sitter jag vid mitt skrivbord och är irriterad för att jag inte kan skriva ordentligt eftersom jag har en inflamerad muskel i min vänstra hand som gör att jag inte kan använd den typ överhuvudtaget.... samtidigt försöker jag plugga till ett prov till tränarkursen i göteborg som jag ska på till helgen.
 
 
 
precis just nu känner jag mig: som sagt, irriterad. men samtidigt är jag lite sådär fånigt glad och jag vill bara skriva töntiga dikter.
 
precis just nu är jag glad över: att jag har börjat få kontakt med mina gamla bodenkompisar (saknar er så mycket) och att jag har så många fina vänner som firade min födelsedag i helgen.
 
 
 
precis just nu är jag nervös för: kursen jag ska på i helgen... att provet inte ska gå bra och att min svullna hand inte kommer bli bättre på en vecka (för då måste jag kanske skaffa en skena...).
 
precis just nu längtar jag efter: att få träffa en gammal bodenkompis och en gammal umekompis på höstlovet
 
musikens makt 2013
 
precis just nu är jag sugen på: cream cheese chips och att pussa på någon.
 
precis just nu på bloggen: händer typ ingenting, men jag försöker bli bättre...
 
january 2015.
 
precis just nu i livet: är det helt okej. jag har mycket att se fram emot, kompisar som event. det ploppar upp dikter i mitt huvud mest hela tiden, och jag fyller anteckningsblock efter anteckningsblock med tankar och idéer.
0 kommentarer