kramar ur det sista av min sommar

Den 10 september har jag bestämt mig för att min sommar officiellt slutar, för det är ju då min sol flyttar till Tyskland och stannar där tills nästa sommar. Och idag har vi hängt hela dagen, Lina och jag, i årets regnigaste Luleå som en sista dag då vi bara får vara vi två innan hon åker. Det är verkligen så himla vemodigt att hon snart är borta.
 
 
linis
 
 
Av henne fick jag en liten hemmasnickrad bok som hon gjort till mig. Så har hon skrivit en fin liten berättelse om våran vänskap och målat av flera bilder på oss!! Hur fint??
 
 
linis linis bloggis
 
 
Hon är verkligen min finaste, hundratusen hjärtan till dig!! 
 
1 kommentar

några frågor, några svar

Untitled
 
 
Favoritfärg? Är för alltid kär i pasteller, särskillt rosa och lila.

Spelar du något instrument? Nej, inte dirket. Kan spela typ två ackord på gitarr, ta ut grundnoterna på piano, och spela lite ukelele. Annars så sjunger jag hellre, även om det känns som att jag håller på att förlora toner jag nådde upp till förut.

Vad gjorde du för 15 min sedan?
 Eftersom att detta är tidsinställt så är det torsdag för mig och för 15 minuter sedan skreksjöng jag med till "Mitt Gullbergs vik paradis" och sörjde att jag inte kommer få se Håkan i höst heller.

Rix FM eller P3? P3!! Rix FM har verkligen noll att erbjuda.
 
 
Untitled
 
 
Vad har du druckit idag? Mycket vatten och mycket te.
 
Har du förändrats mycket under det senaste året? Verkligen! Mycket stil- och utseendemässigt, men också som person. Känner mig lite tryggare i mig själv nu än i augusti 2015.
 
Vad köpte du senast? Popcorn! Mums mums.
 
 
Untitled
 
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? Den är Svensson-Svensson-vit.
 
Charterresa eller tågluff? Tågluff alla dagar i veckan! Charter är ingenting för mig, skulle bli galen att bo på samma hotell och sitta vid samma pool i en vecka i sträck. Jag måste få upptäcka mycket när jag reser, så storstäder is the shit! 
 
Vad är det för väder hos dig nu? Alldeles för kallt, har verkligen inte accepterat det här med att hösten snart är här.
 
 
Untitled
 
 
Din favoritfrukost? Amerikanska pannkakor och smoothies!! Det är verkligen livet!!
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Att jag gör! Mamma och pappa blev ca. dödskära i varandra när de sågs för första gången. 29 år tillsammans and still going strong.
 
Sover du tungt? Åh ja! Jag sover genom allt. Ljud och ljus har noll inverkan på om jag kan sova eller inte. Mina kompisar är lite less på mig dock eftersom att jag aldrig vaknar heller.
 
 
gänget
 
 
Drömmer du mardrömmar? Ibland, nu har jag precis sett "Lights out" också, så nu spökar Diana hemma hos mig och i mina drömmar. 
 
Favoritklädsel? Antingen svart kjol, Dr. Martens, stickad tröja och knästrumpor eller jeanskjol, min gula långärmade och mina svarta nikes.
 
Favoritlåt just nu? The Taste - HAGE. Typiskt sjukt bra låt.
 
 
alla hjärtans dag -16
 
 
Vad ser du om du tittar till vänster? Min gitarr, en kattmask, pompoms, fina böcker och kort på massa fina människor.
 
Vad ska du göra imorgon? Eftersom det är torsdag när jag skriver detta så ska jag på musikens makt imorgon och se bob hund. Peppad!!
 
Höger elr vänsterhänt? Högerhänt, är alltså mycket speciell.
 
 
Untitled
 
 
Humör just nu? Jag är lite retlig just nu, men det är ju lätt hänt när man både har ätit och sovit dåligt de senaste dagarna. Och så har jag jobbat hela dagen idag också... Så ikväll blir en tidig myskväll.
 
Kläder just nu? Mina pyjamasshorts med ninja turtles på, farmors fleecetröja och enhörningstofflor. Bra combo.
 
Sommarplaner? Ja, sommaren är ju snart över... Men nästa sommar ska jag resa mycket!! Blir nog både USA och roadtrip i Sverige med några kompisar, vilket kommer bli så kul!! Annars ska jag nog mest njuta och/eller fasas över att ha tagit studenten.
 
 
Untitled
 
 
Hur många kuddar sover du med? Fyra! Vill egentligen sova med fler, men då tar kuddarna upp mer plats än vad jag gör, så det får räcka med fyra.
 
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska!! Jag fungerar verkligen inte på morgonen, men på natten är jag i mitt esse.
 
 
Untitled
 
 
Vad är viktigast för dig? Att de jag tycker om vet att jag tycker om dem, jag har ju lärt mig av den bäste...
 
Hur var din första kyss? Min första puss klarade jag av redan på dagis, men min första kyss fick jag i sjuan. Den var lite kall och fumlig, men också väldigt fin. Åh, tretton år.
 
Kött eller vegetariskt? Vegetariskt! Har faktiskt inte ätit rött kött sen förra sommaren, och försöker annars äta så mycket veggo som möjligt.
 
 
konfaläger 2016
 
 
Stjärntecken? Våg!
 
Föredrar du ditt rum stökigt eller välstädat? Välstädat, även om jag sällan håller det så. Men när jag har kontroll på mitt liv så är mitt rum väldigt fint och organiserat, och vice versa.
 
Bästa konsertminnet? Åhh!! Passenger i sommras!! Eller det var ju ingen konsert, utan mer en spontanspelning i gamla stan. Men det var så otroligt att han var i Stockholm samtidigt som jag och William var det, och han dessutom hade gratisspelning som vi stod längst fram på. Och i oktober ses vi igen, vi och Passenger!
 
1 kommentar

tolfte augusti

loppisfynd
 
 
det har varit en konstig sommar. jag har inte gjort mycket, men det är okej. för den här sommaren har mest fått vara en paus från det där jobbiga, som kommer komma ikapp mig med full kraft när skolan börjar. nu är det mindre än två veckor kvar tills jag är där igen och påminns varje dag om han som saknas. jag går omkring med ett hål i hjärtat, men det är lättare att glömma bort det för stunden när man inte går i korridorerna där han alltid funnits. tur att man har så många som förstår, och som känner likadant runt omkring sig. det är guld värt. 
 
0 kommentarer