TV-serier jag följer i februari

 
serier februari
 
The Good Wife
Den här godingen på sju säsonger har jag lyckats ta mig till säsong två på under februari. Handlar om Alicia som jobbar som advokat vars man har en stor skandal bakom/runt sig. Typisk bra serie att ha på lite i bakgrunden när man diskar osv. Avsnitten är väldigt lika iom att ett brott ska lösas/en misstänkt ska frias blandat med en huvudstory som pågår lite i bakgrunden. Bra serie för er som inte orkar tänka så mycket och mest vill ha något att se på när ni går på toa eller så. Ser denna på Netflix.
 
serier februari
 
 Brooklyn Nine-Nine
Det här är min roligaste serie!! Har börjat se om den en tredje gång med William pga för många av mina referenser han inte kommer fatta innan han ser den. Handlar om ett härligt gäng som jobbar på en polisstation i New York. Jag skrattar högt minst hela tiden när jag ser på den här. Tips, tips!! Finns på Netflix.
 
serier februari
 
That 70's Show
Här är det lite Williams tur att utbilda mig. Hade aldrig sett ett endaste avsnitt av den här serien, men William  ä l s k a r  den. Har hittills sett två avsnitt, så jobbar mig sakta men säker framåt. Ser denna på Netflix.
 
serier februari
 
Lerins Lärlingar
Nu lämnar vi Netflix, för jag har ju faktiskt hängt på svtplay också den här månaden, som en bör. I den här serien får vi följa Lars Lerin när han har konstskola för ett gäng funktionsnedsatta människor. Sån himla härlig serie!! En av killarna gav livetslivstips i första avsnittet som jag ska börja ta efter, "Om jag mår dåligt så tänker jag bara på roliga skämt.". Kan ses på svtplay.
 
serier februari
 
Kalles Sex Liv
Kalle Zackari Wahlström testar på att leva sex personer som valt en annan väg i livets liv. Till exempel följer han med paret som ska cykla jorden runt på fyra år, killen som lever som på 1700-talet och kvinnan som lever som jägare ute i fjällen. Han utforskar hur livet som han har valt kanske bara orsakat stress och ångest och hur han kan göra för att må bättre. Mkt feel good vibes i denna goding! Finnes på svtplay.
 
0 kommentarer

vecka 8

 
vecka 8
 
pic.
 
Tredje inlägget om min vecka på raken, hej! Något jag har uppmärksammat den här veckan, min sömn har steppad upp sitt game. Jag går och lägger mig vid 22 och vaknar vid 07. Av mig själv??? Har jag gått och blivit vuxen eller vad är det som händer? Jag kan ta emot allas applåder senare. För att ha varit någon som somnar 03 och vaknar 12 om jag fått bestämma själv så är jag så stolt över moi. Nog om att sova, nu till veckans lista!
 
Veckans att göra:
Storstäda i lägenheten (för när är denna punkt inte med på listan?), plantera en stickling som fått typ 30 cm långa rötter, 
 
Veckans bok:
I skuggan av ett geni - Anna Sundström Lindmark
 
Veckans skriva:
Detaljfokus och respons. Har skrivit mycket dagbok på sistonde också?
 
Veckans häng:
I tisdags fikade jag och Vilma på Friends och hade möte. Sen sov William hos mig i måndags också. På fredag blir det AW med Telia och på lördag blir det afternoon tea och brädspelskväll för att...
 
Veckans tråkiga:
... Clara flyttar till Karibien!! Min sambo drar till andra sidan Atlanten igen!! Hela lördagen ska vi säga hejdå hejdå, på söndag ryker henes säng och grejer och nästa vecka är hon borta. Så mycket hjärtekross över detta, men också så kul för henne.
 
Veckans fina på the interwebz:
Den här videon som mamma delade igår från en konståkningstävling i Piteå för nio år sedan!! Jag är rosa pantern på förstaplatsen som försiktigt försöker mota bort min lillebror som kommer springande över isen (vilket man absolut inte ska göra). Hoppa till 1.25 för att se det! Also kan ni ta en titt på our fellow youtuber Sasha som får hederspris i samma klass <333
 
1 kommentar

vecka 7

 

vecka 7

 

pic.

 

Hej såhär mitt i veckan!

Ni kanske undrar vad jag har gjort och vad jag ska göra den här veckan, kanske inte. Men hursomhelst är ni här nu och då är det faktiskt lite som så att det är jag som bestämmer. Nu kör vi.

 

Veckans att göra:

Gå igenom mina 100+ olästa mejl, skriva, dammsuga (host, har inte gjort detta hemma i byn på flera veckor, hehehe) och vara husvakt. Mamma och Pappa har varit borta hela helgen, så jag, Isac och William har lajvat vuxna och ansvarsfulla husägare. 

 

Veckans dejt:

Alla hjärtans dag såklart <333 Jag och William åt på Taverna Gusto igår, omnomnom osv.

 

Veckans jobb:

Jätteskönt faktiskt! Jobbar korta pass och mycket på dagen = har tid med mitt egna liv om kvällarna. Sen till helgen är jag domare igen hemma i Luleå.

 

Veckans bok:

Pojkarna av Jessica Schiefauer.

 

Veckans stå emot:

Alla mejl jag får om nästa bokrea, hjärnan går lite "måste spara pengar" vs. "måste köpa böcker”.

 

Veckans tråkiga:

Att städa är faktiskt inte helkul, så kanske det då.

 

Veckans skrivande:

Förra veckan skrev vi dialoger, den här veckan skriver vi i olika berättarperspektiv. Och så respons på dialogerna också.

 

0 kommentarer