Min instagrampåsk.

Har varit lite oaktiv de senaste dagarna eftersom jag har varit uppe i stugan utan internet och sen har jag haft en mysig och välbehövlig tjejkväll med en av mina allra bästa vänner Emma som en underbar avslutning på mitt påsklov. 
 
Eftersom jag inte har tagit så många (om ens någon) bilder de senaste dagarna så tänkte jag uppdatera er om hur mitt påsklov har varit på instagram.
 
Första dagen på påsklovet (skärtorsdag) lagade jag och min lillebror lyxlunch i form av amerikanska pannkakor med jordgubbar och vispad grädde, så mums!
 
Senare på dagen läste jag i Michellle Phans bok i jakt på inspiration.
 
Sen blev det lite hastigt och lustgt strömavbrott i hela byn och vi var utan ljus, internet och täckning i två timmar... 
 
Efter att strömen kommit tillbaka gick jag till min bästa byavän Klara (som även fungerar som en storasyster då och då). Vi kollade på en väldigt oläskig skräckfilm, drack te och jag sov över. Dagen efter gav vi oss ut på äventyr och gick runt med swag i skogen.
 
Efter alla skogsäventyr gick vi tillbaka till Klara och blev bjudna på våfflor och te, så mysigt långfredag!
 
Cyckelpremiär blev det också när Klara skjutsade hem mig.
 
Årets första påskägg avnjöts hos min farmor och farfar under kvällen när vi hade påskmiddag.
 
William sov över hos mig och jag lyckades spräcka min mobilskärm... Det var ganska surt. Dagen efter åkte jag till Lina och hade lite välbehövligt mysmys.
 
Jag tog en selfie (som vanligt alltså).
 
På kvällen fick jag årets andra påskägg av mamma och pappa.
 
Påskdagen firades med att grilla korv och snacka lite skit med Klara.
 
Vi hade även påskmiddag med morbror och hans familj och farmor och farfar.
 
Annandagpåsk var bara en hel dag full med mys. Jag hittade Kyira liggandes i sängen och tycker att denna bild sammanfattar hela dagens innehåll.
 
På tisdagen fick jag min mobil lagad. Lyckan att inte få små glasskärvor i fingertopparna när jag skulle skriva sms var obeskrivlig. Jag köpte även en ny kjol från Monki.
 
Onsdag till fredag var jag i stugan uppe i Vittangi där min mormor bor. Jag hängde mest med henne och läste lite i några tidningar jag fick av henne. Det var supermysigt och vi hade turen att få ganska fint väder.
 
Vi kom hem fredag, jag tränade på kvällen och sedan åte vi hem och kastade oss i sängen. På lördag kom Emma hit och hängde med mig. Vi bastade, promenerade, åt Ben & Jerry's och skrattade så underbart mycket. 
 
Det var mitt påsklov, puss och kram!
 
1 kommentar

Saker en kan göra i stugan.

Jag får väldigt ofta väldigt lätt väldigt tråkigt när vi åker till stugan. Så här kommer en snabb reminder till mig själv om roliga saker en kan hitta på när en väl är i stugan:
  • Åka skoter med kusinerna.
  • Läsa massor av bra böcker i solen som nästan alltid skiner i Vitthangi.
  • Lyssna på musik så högt så jag skrämmer bort älgarna i skogen.
  • Basta (lite mer av en sommaraktivitet då vi har en sommarbastu som är utomhus, men ändå).
  • Hjälpa mormor att lösa korsord.
  • Ta över korsordet och lösa det själv.
  • Ta sig tiden att rita.
  • Plugga ikapp (kanske inte så kul, men när tiden väl finns...).
  • Bygga kojor i skogen.
och en massa andra saker som jag inte kommer på just nu.
 
Puss och kram!
3 kommentarer

Mjukis.

Igår hittade jag Kyira liggandes i mamma och papppas säng under ett täcke och med en gosehund som kudde, och hon var så underbart söt! Denna hund är verkligen så söt så jag skulle kunna göra Kyira-biff av henne och äta upp henne varje dag (yes, det är så en uttrycker kärlek till hundar). 
 
 
Puss och kram allihopa!
0 kommentarer