Min instagrampåsk.

Har varit lite oaktiv de senaste dagarna eftersom jag har varit uppe i stugan utan internet och sen har jag haft en mysig och välbehövlig tjejkväll med en av mina allra bästa vänner Emma som en underbar avslutning på mitt påsklov. 
 
Eftersom jag inte har tagit så många (om ens någon) bilder de senaste dagarna så tänkte jag uppdatera er om hur mitt påsklov har varit på instagram.
 
Första dagen på påsklovet (skärtorsdag) lagade jag och min lillebror lyxlunch i form av amerikanska pannkakor med jordgubbar och vispad grädde, så mums!
 
Senare på dagen läste jag i Michellle Phans bok i jakt på inspiration.
 
Sen blev det lite hastigt och lustgt strömavbrott i hela byn och vi var utan ljus, internet och täckning i två timmar... 
 
Efter att strömen kommit tillbaka gick jag till min bästa byavän Klara (som även fungerar som en storasyster då och då). Vi kollade på en väldigt oläskig skräckfilm, drack te och jag sov över. Dagen efter gav vi oss ut på äventyr och gick runt med swag i skogen.
 
Efter alla skogsäventyr gick vi tillbaka till Klara och blev bjudna på våfflor och te, så mysigt långfredag!
 
Cyckelpremiär blev det också när Klara skjutsade hem mig.
 
Årets första påskägg avnjöts hos min farmor och farfar under kvällen när vi hade påskmiddag.
 
William sov över hos mig och jag lyckades spräcka min mobilskärm... Det var ganska surt. Dagen efter åkte jag till Lina och hade lite välbehövligt mysmys.
 
Jag tog en selfie (som vanligt alltså).
 
På kvällen fick jag årets andra påskägg av mamma och pappa.
 
Påskdagen firades med att grilla korv och snacka lite skit med Klara.
 
Vi hade även påskmiddag med morbror och hans familj och farmor och farfar.
 
Annandagpåsk var bara en hel dag full med mys. Jag hittade Kyira liggandes i sängen och tycker att denna bild sammanfattar hela dagens innehåll.
 
På tisdagen fick jag min mobil lagad. Lyckan att inte få små glasskärvor i fingertopparna när jag skulle skriva sms var obeskrivlig. Jag köpte även en ny kjol från Monki.
 
Onsdag till fredag var jag i stugan uppe i Vittangi där min mormor bor. Jag hängde mest med henne och läste lite i några tidningar jag fick av henne. Det var supermysigt och vi hade turen att få ganska fint väder.
 
Vi kom hem fredag, jag tränade på kvällen och sedan åte vi hem och kastade oss i sängen. På lördag kom Emma hit och hängde med mig. Vi bastade, promenerade, åt Ben & Jerry's och skrattade så underbart mycket. 
 
Det var mitt påsklov, puss och kram!
 
1 kommentar