en vårtermin som snart är över

 
february -19
 
Tjenanixen sixten! Kul att se att folk fortfarande kikar in här, nu blir ni säkert överraskade av att se att jag har lagt upp ett nytt inlägg. Det förväntade ni er inte en en helt vanlig söndag. 
 
february -19
 
Hur är läget med er då? Jag är förkyld (😔) och har det lite tufft att andas på grund av täppta bihålor, men annars är det okej med mig. Tackar som frågar. 
 
march -19
 
En update på hur jag har haft det på sistonde? Ja, jag har jobbat och pluggat på som vanligt. Nu är det bara två inlämningar kvar på litteraturvetenskapen och sen har jag sommarlov! Eller, jag har fortfarande matteprov att plugga till, men det kräver inte lika mycket energi och tankekraft som att hålla på att läsa och analysera en massa böcker.
 
february -19
 
Jag har blivit vald till ordförande i SSU Luleå också och var en av årests första maj-talare. Gått från långt till kort hår, gjort mycket pizza med hembakad deg och åkt in en sväng på akuten. Hmm, vad mer? Jag har hunnit vara mycket ledsen, kär, glad, förvirrad hittills det här året. Spännande men bitvis ganska jobbigt. 
 
april -19
 
Annars vet jag inte riktigt vad jag haft för mig. Måste kolla igenom alla bilder på mobilen från de senaste månaderna för att minnas, och det orkar jag inte göra nu, hehe. Men kul att du tittade förbi, vi kanske hörs snart igen. Jag måste ju lägga upp min årslista från 2018 snart också! Icke att förglömma. 
 
Hejsvejs!
0 kommentarer