en liten uppdatering

Hej.
 
Jag är hem från Kanada förra veckan och sedan dess har jag hunnit med en hel del.
 
sommarfest 2017
 
Det första jag gjorde när jag kom hem på fredagskvällen var att traska över till Betty och slå upp partytält och decorera deras trädgård, för vi hade bestämt oss för någon månad sedan att ha en stor sommarfest. Jetlaggen till trots lyckades vi få ihop det hela och hade sommarens fest under lördagen!! Vi var ungefär 42 pers som firade sommaren, hjärta er alla<3333
 
august
 
Sen i måndags började jag jobba. Så nu hänger jag på fiber-supporten på Telia. En utbildningsperiod på fem veckor sen ska jag börja sitta i telefonen och hjälpa folk med allt de undrar (inga dumma frågor osv), call me!
 
august
 
Efter min första jobbdag skrev Viktor till mig "Vill du dricka te nu?" Såklart jag ville. Jag åkte till honom, vi drack te och sen hämtade vi upp BC och cruisade runt i Boden. Sen gjorde vi det igen dagen efter. Fyfan vad jag älskar dessa killar.
 
august
 
Min lillebror fyllde år i onsdags. 16 bast blev han!! Hur sjukt är inte det? Av mig fick han en mugg i form av Morty från Rick & Mortys huvud. Gissa om han blev glad?
 
august
 
Igår hade vi släktkalas här hemma. 20+ Ejebladare kom och hängde med varandra, vi spelade det årliga spelet om vandringpokalen (förstapris är att få hostea nästa släktträff), åt gomiddag och satt uppe till mitt i natten och grillade korv. Min tremänning Jenny var här från Kiruna och det var så kul att få träffa henne! Det brukar gå 1-2 år mellan gångerna. Kvällens höjdpunkt var att jag upptäckte att jag är en hejare på att blanda mojitos, så jag blev kvällens bartender och langade ut drinkar åt hela släkten. 
 
Det var den här veckan. Nästa vecka jobbar jag och sen är det Musikens Makt, årets bästa Luleå-kväll. Pepp.
 
0 kommentarer