vecka 5

 
vecka 5
 
pic.
 
Vi kanske får börja sammanfatta veckan på tisdagar istället, det verkar vara då jag finner mig tid för att skriva ner den i alla fall... Eller så får jag bara börja ta tummen ur på söndagar och planera mina dagar. Vi får se när jag lär mig. Hur som! Den här veckan är rätt fullspäckad, minst en kul grej per dag! Vi hoppar in tycker jag:
 
Veckans att göra:
Planera infoträffen vi ska ha med nya tävlingsåkare på lördag. Jag och Vilma ska som domare gå igenom bedömningssystem och sånt. Snark kankse vissa tycker men jag är väldigt taggad på detta. Ska också bädda rent, städa toan, diska, dammsuga, svabba golv, piska mattor. Ja allt sånt jag brukar göra.
 
Veckans skrivande:
Tre personbeskrivningar och feedback på förra veckans miljöbeskrivningar. 
 
Veckans bok:
Nu bok till skirvkursen! Jag kallade honom slipsen, denna är jag välidgt taggad på. Vad jag förstår så utspelar den sig i Japan och om en kille som lämar en isolering och lär känna en man som äter lunch på samma parkbänk som han börjar hänga på. Vi får se hur den är när jag väl börjar läsa.
 
Veckans tråkiga (och absolut jätteviktiga):
Skicka in svarsblanketter till två tävlingar jag ska vara domare till och registrera lite konståkningsgrupper. Om det är något jag är väldigt kass på så är det administrativa uppgifter. Det är som att min hjärna tänker att "ja okej Alma, nu gör vi det här" och glömmer bort exakt vad det är jag ska göra en sekund efter så det slutar med att jag alltid lämnar in grejer i sista minuten. Om jag hade haft ett eget företag så hade mitt första strategiska beslut varit att ta in en extra person som bokför och tar hand om allt det jag helt enkelt är kass på.
 
Veckans häng:
Oj oj oj, här händer det grejer ska ni veta. Ikväll ska jag till Lillan med ett gäng bästisar och se på pop- och rockeleverna från Framnäs som har spelning. Imorgon ska jag och de andra i tränarkåren gå på teater. Cabaret blir det och jag skulle  i n t e  ha kunnat vara mer taggad. Teater jag saknar dig i mitt liv. På torsdag ska jag och Ellen mest troligt se Ted på bio, på fredag är det afterwork med mitt Telia-team, lördag ska jag och Lina se William Spetz föreställning på Kulturns hus och så ska jag på nittonårsfest. Phu, sen på söndag blir det skirdskoskola och vuxengrupp som vanligt. Pang bong, sen är veckan slut.
 
Veckans serie:
The Good Wife!! Trodde aldrig att detta skulle hända men jag ser alltså på en serie som är avsnitt som är längre än 30 minuter. Mitt tålamod räcker sällan så långt, men den här klarar jag av att se flera avsnitt på raken av. Handlar om Alicia, en advokat vars man sitter i fängelse och hänger i domstolar och kickar ass. Gillar henne väldigt mycket.
 
Veckans "educate yourself": 
Se på den här videon om historien bakom konståkningsdräkter. Kan ändå vara kul för någon utomstående också tänker jag.
 
Veckans snörapport:
Okej, jag vet att det här är i Oslo men jag överväger ändå att på riktigt ta skidorna till Telia-huset istället för att åka buss. Om man genom över isen går det lätt mycket snabbare än att ta sig via stan och sen gå bort mot hamnen. 
 
Veckans pepp:
Kanske en gammal lista men men. Om du har en dålig dag, ge dig själv tio minute och bläddra igenom den här listan! Instant ångestdämpande.
 
11 kommentarer
Gintare Mullback

Roligt med veckosammanfattning

Jennie

Rolig lista! :D

Fröken Rödlök

Intressant.. gillar ditt upplägg på veckans att göra 😊

Miss Jennifer

Kul att höra om din vecka :)

Kamilla

Att sammanfatta sin vecka är roligt tycker jag också.
Ha en bra ny vecka.
/Kamilla

Tessochlex

Kul lista, hoppas du får en härlig vecka

Nouw.se/familjennordberg

Men kul lista

Erica

Kul att samanfatta veckorna 😊🌸

Elina

Vilket roligt inlägg! :)

Christer Holm

Det är alltid kul att sammanfatta veckan :)

Vicktoria

Vilken rolig lista :)