TV-serier jag följer i januari

Jag tänker att jag lånar Sandras koncept och kör en "månadens serier". Den senaste tiden har jag börjat se mer och mer på serier (eller okej, jag har alltid varit den som till och med ser på serier i duschen) och i januari har jag sett:
 
tv-serier january -18
 
The Crown
Serie om Elizabeth II:s första tid som drottning. Har precis börjat se och är på andra avsnittet. So far so good, gilar extra mycket kläderna och Claire Foy (som för övrigt heter Elizabeth i andranamn) som spelar drottningen. Gillar lite mindre att avsnitten är närmare en timma långa. Mitt attention span är lite för kort för att klara av flera avsnitt på raken. 
 
tv-serier january -18
 
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
En skum och skruvad serie som jag och William börjat se. Handlar om Todd Brotzman som dras in i en härva mord och kidnappningar och ska försöka lösa dessa fall/rädda dessa människor tillsammans med Dirk Gently. Tror jag i alla fall. Den är som sagt ganska skum. Men väldigt rolig. 
 
tv-serier january -18
 
New Girl
Åh, livet i en serie!! Om ni har lyckats missa New Girl så tycker jag att det är hög tid för er att böra se på dirren. Handlar om Jess som kommer på sin kille i säng med någon annan och flyttar in med tre singelkillar i deras (gud så drömmiga) loft. Rolig, feministisk, cool och ibland aj-mitt-hjärta-sorglig. Tänk er ett "Friends-gäng" utan det tillagda skrattet i bakgrunden. Just nu ser jag på säsong 6 som nyligen kom ut på Netlfix.
 
tv-serier january -18
 
End of the F***ing World
En lite halvmysko serie som jag bara sett några avsnitt av än så länge. Handlar om två disfuntionella sjuttonåringar. En som mest troligt är en psykopat och en som vill bli kär och hitta sin riktiga farsa. De drar ut på en road-trip tillsammans och resten får ni se själva. Jag älskar ljuset, färgerna och kameravinklarna i den här serien. Blir helt golvad av fina motljusbilder i Amerikanska skogar. Det tog ett tag innan jag fatsnade i självaste storyn, men nu diggar jag den.
 
tv-serier january -18
 
Hello my Twenties/Age of Youth
Ett k-drama som döck upp när jag scrollade genom Netlfix. Har sett ett avsnitt och tycker att det är rätt kul att titta på. Mycket pastell, fina kläder och överspelade känslor. Bra att vara bakis till, så länge man orkar läsa undertexterna om man inte kan koreanska. 
 
tv-serier january -18
 
Atypical
Mitt bästa tips från mig till dig just nu!! Atypical handlar om Sam som har autism och vill hitta kärleken. Älskade verkligen den här, såg klart hela första säsongen på en dag! Älskade Sams storasyster Casey så mycket också, coolaste bruden i schtan. Ut merej och se på den nu vettja!!
 
Och det var det. Alla serier jag ser på just nu finns på Netflix. Har ni några serietips? Jag har Netflix, Viaplay, HBONordic och C More (och älskar mycket på svtplay). Hit me up!!
 
dirk gently end of the f world hello my twenties new girl the crown tv-serier
0 kommentarer