Serier jag är fast i just nu

serier january -17
 
 
Skam
SVT Play / SKAM P3
 
Herregud, en kan inte göra en sån här lista utan att inkludera Skam!! En norsk ungdomsserie där vi får följa ett gäng tonåringar som går på gymnasiet Hartvig Nissens skole i Oslo, där fokuset ligger på en person i varje säsong. Jag älskar älskar älskar denna serie, och formatet är så himla kul! En serie som garanterat får dig att börja använda ord och fraser som "drittsekk" och "kødder du med meg", och känna all the feels!!
 
 
serier january -17
 
 
Sherlock
Netflix
 
Jag ser nästan alltid serier jag gillar minst två gånger, och Sherlock är inget undantag. Nu när säsong fyra har kommit ut också har jag börjat se om hela serien från början för att liksom komma in i den innan jag ser säsong fyra. Handlar om Sherlock Holmes och John Watson som tillsammans löser brott med London som bas. Viktigt att inte slöse då det är många detaljer som man måste ha koll på för att förstå allt som händer, men är så värd att se! Det är den drömmige Benedict Cumberbatch som spelar den moderne Sherlock och bara det är argument nog för att ni ska se den här serien. 
 
 serier january -17
 
 
Freaks and geeks
Netflix
 
En serie som jag och William ser tillsammans. Handlar om Lindsay Weir, en pluggis som börjar hänga med ett gäng udda typer (freaksen alltså), och hennes lillebror Sam Weir som tillsammans med sina kompisar (geeksen) försöker ta sig igenom sitt första år på high school. Serien har bara en säsong, så den är ganska lätt att ta sig igenom. Den är också så himla fin, och jag och William får pausa hela tiden för att vräka ur oss alla känslor och tankar som den proppar i en. Att James Franco och Jason Segel (han som spelar Marshall i HIMYM) är med är också två enorma plus!!
 
 
serier january -17
 
 
Gilmore Girls
Netlfix
 
Även den här serien är en som jag just nu håller på att se om. Den kom ut 2000 och det finns sju säsonger i orginalserien, men i höstas släpptes fyra nya avsnitt på Netflix som utspelar sig tio år efter att orginalserien slutade. Gilmore Girls handlar om Lorelai Gilmore, en 30-årig ensamstående mamma och hennes tonårsdotter Rory Gilmore som tillsammans i Stars Hollow. Den här serien innehåller så himla mycket girl power, drömmiga killar och kärleksdraman, vilket är precis vad jag vill ha i en serie!
 
 
serier january -17
 
 
House
Viaplay
 
Detta är en serie som jag först bara hade igång när jag sminkade mig eller pysslade med annat som bakgrundsljud, men ju längre jag ser av den, ju mer fastnar jag för den. Det är lite samma koncept som i Sherlock (dessutom hallå: dr. House - Holmes, dr. Wilson - Watson), fast på ett sjukhus. House är diagnosspecialist och ställer, tillsammans med sitt team, diagnoser på sjukdomar och åkommor som andra läkare aldrig hade kunnat gissa sig till.
 
 serier january -17
 
 
Suits
Netflix
 
Den här serien har jag precis börjat se och jag har därför inte kommit så långt. Men kort och gott handlar den om Mike Ross som är överintelligent och snabblärd, men som inte har en examen från ett collage. Efter en misslyckad "drug-deal" får han jobb hos en av New Yorks bästa advokater, Harvey Specter. Längre än så har jag inte kommit, men jag känner att denna serie so far är riktigt bra. Och om inte annat så innehåller den i alla fall snygga killar, så den är värd att se hur som.
 
freaks and geeks gilmore girls house serier sherlock skam suits tips
0 kommentarer