En fredag på Kulturens Hus och i Skellefteå

Friday january 27th
 
 
Hej på er! Idag är det fredag och jag har gjort en del mysiga saker. Först och främst har jag varit på Kulturens Hus i Luleå som firar att de fyller tio år. Där var det heliumballonger överallt, så himla fint!!
 
 Friday january 27th
 
 
Jag var där med min mamma och tvingade henne att posera framför ett knippe heliumballonger.
 
 
 Friday january 27th
 
 
Men sen gick vi raka vägen till restaurangen.
 
 Friday january 27th
 
 
Och där träffade vi Sara!! Hon hade fixat gratisbiljetter till oss för att hon skulle DJ:a under kvällen!! Hur cool är hon inte?? När jag är över fyrtio vill jag också lära mig DJ:a och se cool ut.
 
 
Friday january 27th
 
 
Min bordsdejt var Saras son Rasmus. Han beställde in en hamburgare med pommes till, men åt mest bara dressing. Pommesen gav han till mig.
 
 
Friday january 27th
 
 
Med oss vid bordet hade vi två av Saras andra kompisar. De var också fett coola, hade space buns i håret och lärde mig hur man gör fransk manikyr på 2 minuter.
 
 
Friday january 27th
 
 
Mamma bjöd mig på ett glas för första gången. Vuxenpoäng ändå!! Att bli bjuden på alkohol av sin mamma.
 
 
Friday january 27th
 
 
Efter ett glas var det dags för dans!! Sara spelade peppig musik och såg så här glad ut!
 
 Friday january 27th
 
 
Sara gav mig fyra gratisbiljetter till, så jag bjöd in mina kompisar till att få gratisfesta till bra musik (Södra Station och Little Jinder spelade under kvällen). Jag kunde tyvärr inte stanna, för att jag ska jobba som domare i Skellefteå i helgen.
 
 
Friday january 27th
 
 
Så jag fick sätta mig på en buss med Vilma och bussa mot Skellefteå istället för att dansa vidare. Men det kändes okej. En helhelg med Vilma tackar man ju inte nej till.
 
 
Friday january 27th
 
 
När vi kom fram till Skellefteå checkade vi in på Scandic och pluggade. Det här med att vara domare är så himla svårt!!! Tur att man är två, annars hade jag aldrig lärt mig!
 
 
Friday january 27th
 
 
Innan vi gick och la oss upptäckte vi att vi har lika långt hår nu, vilket såklart behöve förevigas. Jag klippte mig sist för ett år sedan, och nu har det växt över 20 centimeter!! Våra frisyrer gör ju även så att vi blir än mer lika varandra, vilket är ett himla bra plus.
 
 
Friday january 27th
 
 
Tack och godnatt! I morgon ska vi döma A-tävling och DM för första gången, önska oss lycka till!!
 
0 kommentarer