lina 18 år

idag fyller min bästa vän lina hela 18 år!!! det är så sjukt att vi har blivit så stora så fort, och att vi fortfarande finns här för varandra efter alla dessa år. jag lärde känna bästa lina i sexan när vi började i samma klass, men det var inte förrän i nian det blev vi två. nu går vi i samma klass på gymnasiet, och det är fortfarande hon som kan allt om mig. 
 
 
almina
 
 
april 2015.
 
Untitled
 
 
hon känner mig så läskigt bra, allt från vilka maträtter jag ogillar till vilken typ jag blir kär i. med en enda blick vet hon hur jag mår, och hon har en sådan enorm förståelse för allt jag gör. hon verkar alltid ligga steget före mig, men hon säger aldrig "vad var det jag sa?".
 
 
april 2015.
 
 
grässtrå 2014
 
piteå summer games 2014
 
september
 
 
jag är ett galet hav, och hon är min trygga hamn. någon jag alltid kan luta mig mot, och någon som alltid tar emot mig med öppna armar. det finns ingen som jag kan bli så arg och ledsen på i hela världen som henne. det finns inte heller någon som jag kan skratta så mycket med, och som kan alla mina hemligheter. jag är så så så bekväm med henne och vet inte hur mitt liv kommer fungera den dag vi inte längre bor i samma stad.
 
 
september
 
august
 
april 2015.
 
 
tillsammans är vi almina, störst, bäst och vackrast.
 
 
almina
 
poland may 2015.
 
 
jag älskar dig, och jag är så ledsen att jag inte är hemma och firar med dig. ha det så kul med att navigera dig i vuxenvärlden tills vi ses igen!
 
 
nlv's 10-års jubileum
1 kommentar
Lina

Åh, jag älskar dig så så så mycket!! Tack så hemskt mycket! Puss 😘