sommartankar

Hej från en lite molnig och blåsig julidag! Innan du läser vidare så tycker jag att du ska slå på den bästa sommarmusiken, franskt 60-tal. Mycket bra bakgrundsmusik till blogginlägg.
 
 
 
 
När tiden går långsamare (som den gör på sommaren) så hinner en tänka på en massa grejer, som till exempel:
 
- Om en får hundra sommardagar per år så är vi nu inne på årets trettiosjätte. Det är ändå en lugnande tanke, vi har mer än hälften kvar. Försöker blanda kompishäng med ensamtid för perfekt semesterfeeling och det fungerar bra än så länge. 
 
- Jag åker till Kanada och USA om tio dagar. Packstressen börjar redan smyga sig på. Vad ska jag ha med mig? Vad ska jag köpa där? Vad ska fixas, vad måste göras? Nitton dagar blir vi hemifrån och när packningen väl är gjord kommer jag mest känna "Ja tack!".
 
- Däremot så missar jag en hel del när jag är borta. Framförallt missar jag, bandmorsa och fan numero uno, 3/4 spelningar som mina kompisars band The Parture har (so far) i sommar. Men gör för allt i världen inte ni det! 15/7 på Övertorneå marknad, 21/7 Trästocksfestivalen och 29/7 Piteå dansar och ler. 
 
 
me
 
 
- Jag undrar hur det ska gå att jobba 100% och plugga 100% till hösten? För en vecka sedan skrev jag på papprerna och har heltidstjänst på telia med start den 7 augusti. Den 14 augusti börjar skrivarkursen jag också ska gå den här hösten. Det känns som mycket nu, men jag tänker att det löser sig. Det gör ju som det, för det mesta.
 
- Appropå skrivarkurs så måste jag kirra böckerna på kursens litteraturlista och boka resan ner till närträffen i Malmö. Tack blogginlägg för att du påminde mig.
 
-  Jag borde verkligen ta med mig min kamera oftare. Det blir ju så mycket enklare att ta sig igenom Luleå-vintern när en kan kolla tillbaka på somriga idyller.
 
- Men just nu tänker jag mest på hur skönt det är att ledigheten har bosatt sig i kroppen. När jag först blev ledig så hade jag ett behov av att alltid göra något eller vara på väg någonstans. Nu känns det faktiskt helt okej att ligga en hel dag på gräsmattan och göra inget mer än läsa en bok och lapa sol.
 
 
me
 
 
Hejhopp!
 
0 kommentarer