De senaste dagarna

Hej på er! Jag och Isac är ensamma hemma den här veckan, och det har jag utnyttjat genom att nästan alltid ha en kompis hemma hos mig. Det är så skönt att kunna vara spontan och bjuda hem folk till höger och vänster utan att behöva anpassa sig efter någon annans schema.
 
 
february -17
 
 
I måndags kidnappade jag hem William. Han skulle plugga engelska eftersom han ska tenta av ettans engelskakurs p.g.a. han är ett underbarn och den smartaste och mest snabblärda människa jag känner. Jag passade på att surfa runt bland olika utbildningar och kurser jag vill gå efter gymnasiet. Det är så mycket jag vill läsa!!! Men så lite tid!!! What to do??
 
 
february -17
 
 
Men även pluggisar som vi behöver pausa från nyhetsartiklar på engelska och ansökningsdatum som närmar sig alldeles för snabbt, så det blev mycket skvaller också. Viktigt att hinna umgås när man träffas!!
 
 
february -17
 
 
Igår repeterade jag och Ellen I väntan på Godot på vår teaterlektion. Det är en pjäs som handlar om två uteliggare och huruvida hela livet är meningslöst eller inte. Vi ska spela upp den på Ebeneser i Luleå den första mars vilket är väldigt väldigt snart. Jag är redan nervös såhär tre veckor i förväg.
 
 
february -17
 
 
På kvällen passade jag på att hälsa på denna lilla smurf medan Isac dansade. Hon var lite förkyld och ville mest ligga i sängen och kolla på youtube-klipp.
 
 
february -17
 
 
Idag kickade jag igång dagen med en hundprommis. Energin man får av att hänga ute en stund på morgonen (särskilt om det är fint väder) är helt otrolig.
 
 
february -17
 
 
När jag kom till skolan upptäckte jag och  att vi matchade!! JAG ÄLSKAR NÄR SÅNT HÄNDER!!! Grå tröja (i liknande modeller), svarta byxor, pärlörhängen och half-up half-down-frisyrer gjorde att vi nästan förvandlades till samma person.
 
 
february -17
 
 
GLÄDJE.
 
 
february -17
 
 
Jag och Lina bestämde oss för att idag är en bra pluggdag, så vi kidnappade William (stackare) och körde hem till mig igen. Lina bloggade och pluggade, William kämpade på med engelskan och jag började skriva på några mindre texter som jag tänkte skicka in till skrivarlinjerna jag vill gå.
 
 
february -17
 
 
Det var tre dagar i Januari. Over and out.
 
0 kommentarer